Šampion – 74. i 75. epizoda

Šampion - Şampiyon

Šampion – 74. i 75. epizoda

By  | 

Šampion – 74. i 75. epizoda

74. epizoda: Kado na sve načine pokušava da odgovori Zafera od borbe sa Halilom. Uprkos tome, Zafer se bori i pobedi u borbi, ali Kado ima napad panike zbog nastale situacije. Selvi nije jasno šta se dešava kada joj Zafer otkrije da danas neće otvoriti dućan a ni izaći iz kuće. Halim da Zaferu rok od 48 sati da mu vrati novac. Jaman ima napad ali nekako uspe da sakrije istinu od Kavkaza i Elise. Elisa bi da se što pre dočepa novca sa Jamanovog računa. Jaman je zamoli za uslugu.

75. epizoda: Kako bi nabavio novac koji će isplatiti, Zafer donese odluku da još jednom izađe u ring na borbu. Edžem preda Jamanu kovertu sa Aladaglijevim novcem. Serhat i Muđela proživljavaju srećne trenutke u okviru porodice. Tansel od Dumana sazna da je novac kod Jamana. Selvi oseća da Zafer krije nešto od nje, iako on to neprestano negira. Jaman je dobio otpusnicu iz bolnice i sada može kući. Iako Elisa pokuša da izvuče priznanje od Jamana da je Aladaglijev novac kod njega, on istinu želi da otkrije samo Kavkazu. Halimovi ljudi otmu Selvi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site