Šampion 9. i 10. epizoda!

Šampion - Şampiyon

Šampion 9. i 10. epizoda!

By  | 

Šampion 9. i 10. epizoda!

9 epizoda

Suna počinje da veruje Firatu, iako u sebi oseća I dalje isti bes. Policija odvodi Firat sa Zaferom dok se bori u ringu, dok Guneša odvode u bolnicu. Za to su odgovorni Yaman, Nesli, Serhat I Mucela. Niko od njih ne zna da su Firat I Zafer u pritvoru. Tansel pregovara sa Firatom da se odrekne sina u zamenu za slobodu.

10 epizoda

Svi vide preko tv-a da su Zafer I Firat uhapšeni I šokirani su. Firat I Zafer izlaze iz zatvora. Yaman ošamari Zafera. Kerem insistira da ga Yaman prihvati I da ga uči borilačkim veštinama. Ovaj odbija I daje mu obrazloženje za taj svoj stav. Suna je besna kad sazna da Tansel preti Firatu.

Sve epizode serije Šampion

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site