Pramad odbija da jede Kumudinu hranu!

Indijske Serije

Saraswatichandra 116. epizoda – Pramad odbija da jede Kumudinu hranu!

By  | 

Pramad odbija da jede Kumudinu hranu!

Epizoda počinje sa Kumud koja razmišlja o Sarasovim rečima. Misli o tome kako se Pramad ponašao prema njoj. Doda da će mu danas zasigurno dati odgovor o onome što ju je juče pitao. Saras radi posao u sobi. Nalazi nešto Kumudinu u torbi i priseća se njihovih romantičnih momenata. Govori da ju je sudbina uzela od njega ali nikada neće moći uzeti osećanja koja oseća prema njoj. Sunny dobija poziv iz policije. Inspektor ga pita da dođe u stanicu kako bi pričali o Sarasu. Sunny informiše Kusum o tome, moraju otići u stanicu jer postoji mogućnost da su našli Sarasa. Pita je da pođe sa njim. Kusum pristaje, doda da više nije povezana sa Sarasom ali postoji humanost. Sunny joj zahvali.

Kumud dođe kod Sarasa i pokuca na vrata. On se okrene te se nasmeje uočivši je. Kumud pita može li da uđe. On joj dozvoli. Kumud počne: “Došla sam da ti kažem da sam ista Kumud. Nisam ništa izgubila.” Zahvali mu i doda da je najbolje da ode što je pre moguće. Saras: “Uradio sam ono što mi se učinilo ispravnim za tebe. Naučio sam to od tebe. Ovaj put te je spasao sindur ali pazi za sledeći put. Ići ću ali kada se uverim da si sigurna ovde.” Kumud ga gleda i ode. Saras radi sa Palak. Budhidhan priča i saznaje da je Saraswatichandra nestao.

Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!