Kusum namerno izaziva požar!

Indijske Serije

Saraswatichandra 222. epizoda – Kusum namerno izaziva požar!

By  | 

Kusum namerno izaziva požar!

Kumud je šokirana nakon što vidi kako je Kusum dekorisala sobu. Zakorači iz nje i pita šta je sve to. Kusum se smeje, kaže da je to njen Saraswatichandra. Kumud pita o čemu to govori.
Kusum: “Ako ne možeš videti, pogledaj u moje oči. Videćeš ga u svemu. Možeš ga videti u paunovom petu, u ovom “kamarbandhu”, u košulji,… svuda. Svuda ga ima. Ako i zapalim sve ovo on će još uvek biti sa mnom. Ako hoćeš da ga uzmeš od mene onda spali ovde stvari. Ove stvari nisu korisne za mene bez Sarasa. Imam jedino njegova osećanja a on je sa tobom.”
Kumud pita da ne govori to. Kusum je uverava da neće ništa uraditi. Puno ju je povredila i dok je živa tako će biti. Jedino je ona prepreka između Sarasa i nje. Dosta se više žrtvovala. Ona zaključava vrata. Kumud pita da otvori. Kusum baca kerozin u sobi. Kumud oseća miris i viče da otvori. Kusum pali sobu i kaže kako je sada slobodna.
Kumud: “Nemoj biti luda, ne možeš to da uradiš. Obećala si m!”
Kusum: “Ne mogu da se udaljim od Sarasa a ni da dolazim između vas. Bolje da umrem nego da prihvati da nije moj. Da nisi tu, Saras bi bio moj. Kada budeš videla Sarasa, mislićeš o meni. Mogla si me spasiti ali si zabrala njega.”
Kumud: “Nisam izabrala Sarasa već tebe. Nisam prihvatila našu sreću zbog tebe. Otvori vrata!!”

Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!