Saraswatichandra - 335. i 336. ep. - Kumud odbija da ide u Mumbaj sa Sarasom!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 335. i 336. ep. – Kumud odbija da ide u Mumbaj sa Sarasom!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
335: Euforija u kući i dalje traje. Saras se vraća kući,on i Kumud su šokirani kada vide majice sa natpisom “Uskoro mama”,”Uskoro tata”. Ukućani se vidno razočaraju kada im Saras otkrije da je Kumud imala trovanje hranom,zato je morala na neke analize. Druga važna vest koju je želeo da im kaže jeste da je njihova firma dobila važan poslovni dogovor jutros,ali on i Kumud moraju da se presele u Mumbaj na šest meseci. Nakon šest meseci,mogu i od kuće da rade,iz tog mesta, ali trenutno je ovaj poslovni dogovor veoma bitan za rast i napredak firme. Kumud ne želi da ide u Mumbaj. I ostali članovi porodice su protiv toga. Saras krene za Kumud, koja odbija da ode u Mumbaj, pokušavajući da je ubedi. Jedini kome ovo i ne deluje tako loše je Kabir,koji izjavi da će Saras i Kumud umeti dobro da se brinu jedan o drugome. Saras sa strane pokušava da ubedi i objasni Kumud,Kabir je tek sada kako treba ušao u njihovu porodicu,želi da se kroz zajednički rad i vreme koje će provesti zajedno dok njega nema,Kabir zbliži sa Denijem i ocem. Deni i Kusum zavitlavaju Kabira za devojku,i kroz te pošalice proizađe i ideja da se i Kabir uskoro oženi.Kabir je nešto ćutljiviji po tom pitanju. Saras na sve načine pokušava da ubedi Kumud za odlazak u Mumbaj,ali čini se da ona ne želi ni da ga sluša.Pred njim je novi izazov: uz nečiju pomoć,na neki način,na njemu je da ubedi Kumud da zajedno odu u Mumbaj na šest meseci.
336: Saras pokuša da ubedi u Mumbajskom stilu Kumud,pevajući joj pesmu,da pođe sa njim.Ona ga opet odbije.Saras krene za njom i izvini joj se što nije popričao sa njom pre sklapanja dogovora.Kumud izjavi da je oprošteno,ali ne želi da napusti Ratnagiri (mesto u kojem trenutno žive).
Kabir ja zaglavljen među Gunijal,Jašove majke i Kusum,pokazuju mu slike devojaka,svaka ima svoj izbor i razloge zašto da oženi njihov izbor.Stižu Kumud i Saras,Deni im kaže da se bira cura za Kabirovu ženidbu.Saras izrazi mišljenje da Kabir ne bi trebao da se ženi skoro,sve je u redu dok si sam,ali čim se ožene i muškarci postanu muževi,automatski su i zavezani. Kabir se smeje. Nešto kasnije samo ode odatle kada ga svi opet salete,ovoga puta pitanjem hoće li se oženiti.Kumud napusti prostoriju kada se spomene njen i Sarasov odlazak u Mumbaj.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site