Saraswatichandra - 384. ep. - Saras ispriča Kumud sve o Prašantu!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 384. ep. – Saras ispriča Kumud sve o Prašantu!

By  | 

Saras pokušava pronaći auto. Prašant se izvinjava Kumud, ona govori da ne radi to, mnogo joj je pomogao. On joj kaže da odmori, uveče će otići do policijske stanice. Misli u sebi kako je ovaj put inspektor spasio, ali sledeći put će biti njegova. Kumud gleda Sarasovu sliku i plače, neka se vrati, ne može da živi bez njega. Prašant to posmatra kroz dvogled. Kumud zaspi. Deni, Kabir i Anuška su u putu. Ne mogu dobiti Kumud na telefon. Neko ulazi u kuću dok Kumud spava. Ona se probudi i ugleda Sarasa. Muzika svira, on krvari. Govori joj da brzo navuče sve zavjese. Ona to uradi, pa mu donese sok. On vidi da je zid popravljen. Kaže joj da sluša pažljivo. Prašant priča sa Mahešom. Vidi da su navučene zavjese, pita se šta se događa. Saras ispriča Kumud sve. Ona pita šta je u zidu. On govori Puđino mrtvo tijelo. Siguran je da je Prašant sa Mahešom ubio. Ispriča joj za otmicu, Prašant je đavo. Prašant viri i vidi da je neko sa njom. Saras govori da će reći policiji, pokuša porušiti zid ponovo. Ali nema ništa unutra. Prašant zvoni i zove Kumud, pokuša shvatiti ko je unutra sa njom, krene otvoriti ključem kad Kumjd otvori. Pita je li neko tu, vidio je sijenku, prepao se za nju. Zašto je navukla zavjese? Da li je neko unutra? Uđe i vidi Denija i Kabira. Ona veli da su to Sarasova braća. Upozna ih. Deni mu se zahvali za sve. Praśant se u sebi pita zašto su sad došli sve da pokvare. Ode. Saras i Anuška izlaze iz sobe, on je ljut.
Najava: Kumud govori da moraju da se izbore za Puđinu pravdu. Saras govori da ie i Maheš umiješan. Deni pita gdje je dokas. Kabir govori da je odnio i leš. Saras govori da će ga Puđa natjerati da prizna zločin.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site