Saraswatichandra - 397. epizoda!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 397. epizoda!

By  | 

Saras govori braći da gledaju i uče. Uđe unutra i flertuje sa Kumud, ali ga ona izbaci. Kabir i Deni mu se smiju. Žene silaze za molitvu, braća gledaju u njih zadivljeni. Tokom molitve Anuška se ne javi na telefon i kasnije vidi 8 propuštenih poziva. Izađe i priča sa nekim u bijelom autu. Govori da će posao biti gotov i uzima kutiju od te osobe. Saras dolazi i oslovi je. Auto ode. Saras pita šta joj je to u ruci. Anuška veli poklon od njenih roditelja. Dao joj je Sureš ujak, prijatelj njenog oca. Saras i Anuška ulaze unutra kod svih. Govori im za poklon, Kusum uzima da provjeri šta je, Anuška je napeta, ali to su Motičur slatkiši. Anuška nazove roditelje da pričaju sa njima. Svi su zadovoljni nakon razgovora jer su Anuškini roditelji zadovoljni vjenčanjem. Počnu se raspravljati ko će pojeti prvi slatkiš. BAdimaa veli da će ostaviti slatkiše pred Boga. Kabir stavi pored idola prvi slatkiš. Badi Ma veli da će prvi pojesti Kabir. Saras govori da bi on trebao. Kumud veli da će Kabir. Kabir kaže njoj da pojede. Saras ga izruguje da se ulizuje nahi. Kumud i Saras se raspravljaju slatko oko slatkiša.
Najava: Badi Ma je srećna, vidi da nedostaje slatkiš kod idola. Saras hoće da da Kumud da jede iz njegove ruke. Badi Ma je šokirana kada miš ugine nakon što pojede slatkiš.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site