Šerbet od brusnice – 16. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 16. epizoda

By  | 

Šerbet od brusnice – 16. epizoda

Nakon eksplozije bombe, Omer i Kivildžim zajedno napuštaju kuću, na iznenađenje svih. Jedina osoba koja ima razumevanja za njih je Alev. Sonmez iskali sav svoj bes na Fatmu i optuži je da je ona ta koja je navela Kivildžim na taj odnos. Doga, koja se vraća kući svog muža, uputi teške reči svojoj majci. U isto vreme, njen povratak kući izaziva uzbuđene reakcije, posebno Pembe. Fatih je pak deo razgovora između Omera i Abdulaha i prilično je nervozan. Jedini koji podržavaju svoje roditelje su Čiman i Metehan, kojima je sreća njihovih roditelja na prvom mestu. Nilaj i dalje ne odustaje od svoje namere da razori odnos Nurseme i Umita. Ovo podeli sa Abdulahom koji preduzima mere da se reši tog problema.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *