Serija ,,Devanshi" prepričana!

Vesti

Serija ,,Devanshi” prepričana!

By  | 

Serija ,,Devanshi” prepričana!

Prevod: Maya. 🙂

Serija kreće u oblasti Harjana, u Indiji. Na samom početku serije vidimo priglupu gomilu seljana koja stoji ispred hrama i moli se Boginji (Mayi).

Postoji jedna žena koja tu njihovu nevinost koristi i ime joj je Kusum Sundari. Mata Kusum Sundari!
Seljani joj veruju, misle da ona ima vizije od Boga i slepo je slušaju.
Kusum Sundari ih vara, glumi dobrotu i novac od njih (koji je namenjen za hram) uzima. Ona živi velelepnim životom u palati, ima ljubavnika Mohana i hendrikepiranog muža gospodina Išvara. Kusum Sundari je veoma zla žena, ubila je Išvarovu ženu i zauzela je njeno mesto u selu.
Jednog dana, Kusum proglašava jednu devojčicu (tada bebu) za ,,Bogom datu” i naziva je zato ,,Devanshi”/Devanši (kao deva, Boginja).
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!