Harman je oslobođen iz zatvora i saznaje za Harakov zločin

Indijske Serije

Shakti (268. ep.) 02.06.2017. – Harman je oslobođen iz zatvora i saznaje za Harak Singov zločin!

By  | 

Harman je oslobođen iz zatvora i saznaje za Harakov zločin
Prevod: Maya. Hvala. 

Epizoda počinje kako Malika informiše Somiju da je Harak Sing sakrio siledžije u Dilavar Singovu firmu i kaže da samo kinari mogu doći tamo. Surbi kaže da se Somija neće ići tamo i gleda u Somiju. Ipak, Somija kaže da će osloboditi Harmana svojim identitetom i iskoristiti to kao svoju ‘shakti’/snagu.
Inspektor kaže Harmanu da nije danas došla Gulabo/Somija i podstiče ga protiv nje. Harman joj kaže da neće biti još dugo u zatvoru, prebiće ga čim izađe napolje. Inspektor mu kaže da misli i sanjari šta god hoće. Nani dolazi da se vidi sa Harmanom. Harman je pita gde je Somija. Nani kaže da je Somija otišla da pronađe dokaze da ga oslobodi iz zatvora. Harman kaže da je sada siguran da će se ona izboriti i osloboditi ga. Nani mu kaže da je njegov život u opasnosti, a on još brine za nju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pita ga da pojede ‘roti’. On uzima. Somija se oblači i našminka kao ‘Kinare’. Ona se seća kako ju je Harman spasio. Svira ‘Shakti’…… Priseća se takođe kako ju je Harman štitio od svoje porodice uvek i napustio ih zbog nje, zatim kako je izvodio akrobacije, upucao čoveka itd. Somija misli da treba da uradi ovo, kao što je i Harman bio uvek uz nju i takvu je zavoleo. Malika, i Somija dolaze u fabriku.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *