Prito prihvata Somiju za snahu, samo kako bi vratila Harmana kući

Indijske Serije

Shakti (270. ep.) 06.06.2017. – Prito prihvata Somiju za snahu, samo kako bi vratila Harmana kući!

By  | 

Prito prihvata Somiju za snahu, samo kako bi vratila Harmana kući
Prevod: Maya. Hvala. 🙂

Epizoda kreće kako Harak Sing zove Harmana i insistira da se još jednom vidi sa njim. Šano ga čuje i kaže Virenu da će on dovesti Harmana nazad.
Harak Sing se vidi sa Harmanom i kaže mu da se vrati kući ili će Prito umreti bez njega. On sklapa ruke i moli ga da dođe kući. Harman mu kaže: ,,Želiš da ostaneš sa mnom, ali se onda bitke nastavljaju. Zato, pusti to. Idi sada i brini se o svojoj porodici, a i ja ću o svojoj. Važi, Harak Sing?” On gleda..
Harman se vraća kući. Somija ga pita gde je išao. On odgovara da ga je Harak Sing hteo videti, pa je otišao da se vidi sa njim. Somija ga pita šta mu je Harak rekao. Harman odgovori: ,,Ništa novo, ali ne brini. Sve nevolje će se sutra završiti. Bez brige..”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harak Sing dolazi kući i kaže kako ga je Harman pitao da se brine o svojoj, a i on će o svojoj porodici. Varun mu kaže da će biti prilično teško naći Harmana i Somiju, nakon što napuste grad. Čintu dolazi i iznenađen je: ,,Šta? Ujna i ujka odlaze? Dolazili su ovde, kada?” Šano: ,,Da, Čintu, da. Dolazili su ovano dok si ti spavao, ali će zato sutra ujutru zauvek otići odavde. Više ih nikada nećeš videti. Harman je već dovoljno hvalio tu Somiju, nemoj i ti još!” Čintu: ,,Ne govori tako. Ujna Somija je veoma dobra. I ja ću oženiti kinara kada porastem.”

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *