Prito pravi proslavu u kući i priznaje Somiju za svoju snahu

Indijske Serije

Shakti (271. ep.) 07.06.2017. -Harman i Somija se ipak vraćaju kući, Prito pravi proslavu u kući i priznaje Somiju za svoju snahu?!

By  | 

 Prito pravi proslavu u kući i priznaje Somiju za svoju snahu

Prevod: Maya. Hvala. 🙂
Epizoda kreće kako Prito govori Somiji: ,,Kinare blagosiljaju, tako se priča. Zato te molim da mi daš sina nazad. I ja.. Spremna sam da te prihvatim kao Zlatni novčić.” Somija je gleda emotivno.
Harman: ,,Prito, šta si to rekla Somiji?” Prito: ,,Proklela sam je. Dođi, Čintu, idemo.” Čintu kaže da ne želi da ide i pita je da ga pusti. Oni odlaze iz kuće..
Somija objašnjava Harmanu: ,,Mi grešimo. Ovo nije u redu.” Harman: ,,Znači, poverovala si joj i prihvatila je? Prito te je ubedila? Ne, mi idemo sada, Somija.” Somija: ,,Svekrva (Mummy ji) i Svekar (Papa ji) gledaju kako se njihova kuća raspada, a ne mogu to podneti. Aditja nije sa nama mesec dana i teško nam je bez njega, želimo da ga vratimo što pre. Tako isto su oni brinuli svih ovih godina za svog sina.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harman se i dalje ne slaže, on je odlučan u svojoj odluci. Somija ga pita da se vrate i da promeni svoje mišljenje.
Kod kuće, Prito kaže Harak Singu da oni odlaze zauvek daleko od njih. Ravi komentariše. Harman ulazi u kuću i kaže da Somija treba da vlada svime, i da ga je ona vratila u ovu kuću. Prikazano je sećanje – [ Harman pita Somiju da dođe sa njim. Somija ga ipak zaustavlja i pita da kaže iskreno da stvarno mnogo želi da se razdvoji od svoje porodice. ] – Sećanje je završeno.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site