Shakti (277. ep.) 15.06.2017. – Cintu govori da je njegova ujna Somija kinar!

Indijske Serije

Shakti (277. ep.) 15.06.2017. – Cintu govori da je njegova ujna Somija kinar!

By  | 

Cintu govori da je njegova ujna Somija kinar!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće sa Prito koja pita Ravi zašto traži taj novac. Ravi odbija da joj odgovori i ljuta je. Balvinder odgovori Prito umesto nje: ,,Htelu smo novac kako bismo odveli Čintua u prodavnicu. Zato..” Prito pita Somiju da im dâ novac za prodavnicu. Somija se složi i donosi novac. Ravi se obrati Prito: ,,Izgubićeš svoju ćerku zbog ove Somije.”
Šano misli: ,,Ne mogu da verujem Harak Singu i Prito.” Ona sakrije svoj nakit u vazi. Harman vidi Virena zabrinutog i pita šta se desilo. Viren kaže da je uzeo 1.5 laka i priča sa Harmanom, koji mu kaže da će popričati sa Harak Singom i kaže da će uraditi oni nešto ako se on ne složi. Viren se smeje i gleda.
Balvinder se vidi sa Kišanlalom u prodavnici i kaže mu da će Ravi tražiti jednak deo imovine od Harak Singa uskoro. Kišanlal željno iščekuje taj dan. Čintu čeka Balvindera i vidi kinare kako traže novac od čoveka, koji odbija da im ga dâ. Čintu dolazi tu i govori: ,,Ne, vi niste kinare. One su fine i pričaju sa svakim kulturno. Vi ste lažne kinare, niste kao moja Ujna.” Svi su šokirani i smeju mu se. Jedna kinar iz Sajine kuće dođe tu i shvati da on priča o Somiji i pita ih da idu. Balvinder dolazi tu i odvodi Čintua odatle sa sobom. Oni odlaze. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site