Shakti (280. ep.) 20.06.2017. – Mahinder želi se zapali, Šano i Ravi žele da ubiju Somiju!

Indijske Serije

Shakti (280. ep.) 20.06.2017. – Mahinder želi se zapali, Šano i Ravi žele da ubiju Somiju!

By  | 

Mahinder želi se zapali, Šano i Ravi žele da ubiju Somiju!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće sa Šano koja ulazi u Pritinu sobu i kaže joj da za snadbevanje. Harak Sing kaže da će uzeti oni. Prito ga zaustavlja i pita Šano da napravi listu i pokaže je Somiji, pa da pita Virena ili Varuna da kupi to. Šano se iznervira i odlazi odatle. Prito kaže Harak Singu da će odvojiti i vladati nad Šano i Somijom, doda da će okrenuti Šano protiv Somije. U sobi, Somija vidi da je Harman zaspao i razmišlja: ,,On je sigurno umoran ceo dan. Radio je dosta.” Harman ustane i kaže joj: ,,Da, ceo dan sam umoran od rada. U pravu si, Ružo.” Somija se iznenadi i pita ga kako joj je pročitao misli. Harman odgovara i nasmeje se: ,,Eto, čuo sam tvoje misli jednostavno. To se zove konekcija srca srcu. Nego, pusti sada to, kreni sa mnom – idemo u Amristar, Gulabo. Idemo da se malo zabavljamo, uzmi novac.” Somija negira: ,,Ne. Ne mogu da im kažem da uzimam novac zbog izleta. Ići ćemo nekom drugom prilikom.” Harman se rastuži i pita je da mu onda makar spremi čaj.
Šano napravi listu i seti se da to treba da preda Somiji. Ona joj prilazi i uručuje listu, ali Somija kaže da ne zna engleski jezik. Prito posmatra iz prikrajka i zlobno se smeška. Potom, ona ulazi u kuhinju i grdi Šano zato što je napisala spisak na engleskom jeziku, dodaje da svi vrlo dobro znaju da Somija ne zna engleski i pita je da joj to lepo objasni na hindu jeziku. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site