Shakti (311. ep.) 02.08.2017. – Harman je korak bliže da pronađe Somiju, on dolazi u Avinašovu palatu!

Indijske Serije

Shakti (311. ep.) 02.08.2017. – Harman je korak bliže da pronađe Somiju, on dolazi u Avinašovu palatu!

By  | 

Harman je korak bliže da pronađe Somiju, on dolazi u Avinašovu palatu!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće kako Tina i Tarana izlaze iz belog automobila. Oni dolaze u veliku prodavnicu (zapravo, to je kao pijaca – prim. prev.) i šetaju se. Harman ulazi sa jedne strane kroz kapiju, a one sa druge. Toliko su blizu da se vide, ali se ipak mimoilaze. U pozadini je muzika… Harman ulazi u zlatarsku radnju i kupuje zlatnu ogrlicu Somiji, te kaže: ,,Ovo će ti odlično stajati, Somija. Došli smo u novu zemlju i treba da donesemo nešto iz nje. Čim se vidimo, staviću ti ovu ogrlicu.” Nakon što plati, on izlazi iz prodavnice. Tina i Tarana dolaze u tu istu zlatarsku radnju i razgledaju. Tina pita za cenu. Tarani se dopadne ista ogrlica, koja je i Harmanu, i misli da sada on nije tu. Balvinder odvodi Surbi u ostavu, zavezuje joj ruke i noge za stolicu i zaključa vrata. Tarana i Tina sedaju u brod. Harman je jako blizu njih, ali ih ne vidi. U pozadini čujemo lepu muziku…
Natrag, u Indiji, Varun glumi da se svađa sa Prito i pita je da otvori vrata i pusti njegovu Surbi. Prito takođe glumi i kaže mu da će morati da ode iz te kuće zauvek, ako otvori vrata. Surbi doziva Varuna. Šano gleda i misli, smeškajući se: ,,Naivna Surbi. Ona uopšte ni ne poznaje Varuna. Misli da joj je on heroj, a zapravo je njena propast.” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site