Shakti (312. ep.) 03.08.2017. – Maharani kidnapuje Taranu i planira da je proda, Čintu želi da pomogne Surbi!

Indijske Serije

Shakti (312. ep.) 03.08.2017. – Maharani kidnapuje Taranu i planira da je proda, Čintu želi da pomogne Surbi!

By  | 

Maharani kidnapuje Taranu i planira da je proda, Čintu želi da pomogne Surbi!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće kako Harman i taj čovek, Ćakri, ulaze u Avinašovu palatu i pitaju ga gde je Somija. Avinaš im otvara vrata i odgovara: ,,Somija… Da. Ona radi u mojoj kući.” Harman se nasmeje i ponadano pita: ,,Molim Vas, pozovite je da dođe.” Avinaš: ,,Ne mogu sada, jer je ona van palate trentno. Otišla je sada u prodavnicu, ali će uskoro da se vrati. A, ko ste Vi?” Harman ga gleda i ćuti. Ćakri gleda i ćuti takođe. Tina dolazi i vidi ih. Harman odgovara: ,,Ja sam njen muž.” Tina ga hvali, jer je oženio transrodnu osobu i tako je voli. Avinaš hvali Somiju i njen rad. On pita Harmana da uđe unutra i doručkuje, dok se Somija ne vrati. Harman ga pita gde je Somija. Avinaš odgovara: ,,Ona je otišla u prodavnicu da kupi povrće, ali ne znamo tačno gde se nalazi. Ona ima prava da ide gde god želi. Mi je nismo zarobili. Somija je potpuno slobodna.” Harman se naljuti na njih i viče: ,,Prekinite sa glupostima, već mi recite gde je Somija! Moram što pre da je nađem.” Tina mu odgovara: ,,Rekli smo ti već da je otišla u neku prodavnicu.”
U Indiji, Saja dolazi u kuću onog čoveka, koji je poslao Taranu u Bangkok, i vidi da su vrata zaključana. Zabrine se i kaže da mora da pošalje Taranu daleko od Bangkoka, pre nego što Harman dođe tamo i nađe je. Nani ulazi u Surbinu kuću i vidi da je zaključano. Ona se zabrine i pita šta da radi. Misli da bi bilo bolje da sama ode u Harakovu kuću i proveri, nego da zove Varuna. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site