Shakti ( 314.ep.),07.08.2017.,Tarana uspeva da pobegne od Maharani i susreće se sa Harmanom!

Indijske Serije

Shakti ( 314.ep.),07.08.2017.,Tarana uspeva da pobegne od Maharani i susreće se sa Harmanom!

By  | 

Shakti ( 314.ep.),07.08.2017.,Tarana uspeva da pobegne od Maharani i susreće se sa Harmanom!
Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda startuje kako Harman izlazi iz Avinašove kući i sudari se sa nekim čovekom usput, u dvorištu. On gleda čoveka i učini mu se poznato, ali se okrene i nastavi put dalje. Taj čovek ulazi u Avinašovu kuću. Harman izlazi iz dvorišta kuće i susretne se sa čovekom (onim vodičem), koji mu pomaže. Vodič ga pita da li je našao neki trag. Harman mu pokazuje Somijin pasoš. Vodič: ,,Odlično! To znači da Somija nije napustila Bangkok. Tu je negde i dalje.” Harman se seti čoveka sa kojim se pre nekoliko minuta sudario i shvati da je to isti čovek iz bara! On kaže to vodiču. Oni se okrenu i vide da taj čovek izlazi iz Avinašove kuće i ulazi u svoj crni skupoceni automobil. Harman se naljuti i krene da viče za njim: ,,Hej, ti! H…” Vodič mu kaže da stane i da ne juri, jer to može da im uništi ceo plan. Harman kaže da im taj čovek odlazi, a sigurno zna nešto u vezi Somije. Vodič mu strpljivo govori: ,,Kao što ste ga videli sinoć, u baru, g. Harmane, tako možete i večeras. Ići ćemo u “Walking Street” (“Hodajuća Ulica”) uveče, pa ćemo ga tu možda videti. Samo polako.” Harman se složi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Maharani gleda u raznobojne haljine i bira boje. Okrene se ka Tarani i pita je da obuče tu plavu haljinu. Tarana odbija i plače neutešno. Maharani: ,,Možeš i da ideš bez odeće onda.” Tarana je šokirana, plače i sklapa ruke: ,,Ne terajte me da radim loše stvari. Molim vas…” Maharani se smeje zločesto: ,,Plači slobodno, Tarana. Što više plačeš, to si lepša. Biraj da li ćeš da izađeš gola ili obučena na scenu. Hoćeš li da budeš malo obučena ili gola? Ipak, ako nastaviš tako da plačeš i ćutiš, nikome neću da dam hranu ceo dan. Sve devojke ovde će da gladuju… zbog tebe!” Tarana je tužna i plače… Maharani se okrene i daje kratke haljine devojkama, te ih pita da pokažu šta sve znaju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site