Shakti 368. ep.,Guru Ma kaže da Harman nije prošao sve testove!

Indijske Serije

Shakti 368. ep.,Guru Ma kaže da Harman nije prošao sve testove!

By  | 

Shakti 368. ep.,Guru Ma kaže da Harman nije prošao sve testove!( 8.11.2017.)
Epizoda počinje kako se Guru Ma suprostavlja Somijinoj I Harmanovoj vezi.Karena kaže da će Harman ostaviti Somiju kad nadje drugu devojku, kao što je ostavio svoju majku.Guru ma kaže da žele da ga testiraju još i da vide da li može da održi ravnotežu izmedju žene i majke.Harman kaže da će noću biti kod Prito, a danju biti sa njima.Guru ma mu kaže da nije lako biti na dve strane.

Somija kaže Harmanu da ne voli da on vodi podeljen život.Harman se složi da jeste i kaže da želi da povede svoju Gulabo sa sobom i da mora proći sve testove radi toga.

Mohini dolazi sa Harakom držeći se za ruke, glumi i pokušava da otera Prito sa mesta.Shano donosi Prito čaj, ali ga Mohini uzima i baca.Ravi viče..Prito dobija poziv.Mohini sedne na sofu i kaže da joj nedostaje čaj.Harak kaže da će ga dobiti.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site