Shakti 516. ep.,Somija vidi Harmana i sakrije se od njega uz Samirovu pomoć!

Indijske Serije

Shakti 516. ep.,Somija vidi Harmana i sakrije se od njega uz Samirovu pomoć!

By  | 

29. 5. 2018. – Shakti – Somija vidi Harmana i sakrije se od njega uz Samirovu pomoć!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće večeras sa Samirom, koji uperi pištolj u Gila besno: ,,Ovo nema veće s dućanom, već sa mojom ljubavlju i opsesijom. Lud sam… Postao sam lud za Somijom. Ko god proba da nas razdvoji umreće. Spreman sam na sve za nju! Osvojiću Somiju i zauvek ću je držati uz sebe. Ako mi neko stane na put, umreće. Postaću zao!”
Gil obeća da će mu pomoći, ima plan. Oni se dogovaraju nešto. Samir misli o Somiji…

Surbi ide kući sa svojima. Šano javlja Varunu da je Mahinder dolazio kod njih i smarao ga, Varun je u šoku. Ravi zove Đita i izvinjava mu se što mu je onog dana prekinula vezu, morala je jer je Balvinder tada ušao u sobu. Ispriča mu kako joj treba 45 000 Rs. Đit se smeška zlobno, obeća da će joj dati sve i flertuje s njom ponovo. Oni se dogovore da se sretnu, kada i gde. Ravi onda dolazi kod Šano u sobu i pita je smejući se kako će doneti toliki novac u dva dana. Šano je pogleda oštro i kaže joj besno: ,,Nemoj da se brineš o tome, draga moja Ravi. Aranžiraću novac sama kako umem i znam. Ti nisi moja svekrva (saas), pa da motriš nada mnom. Mogla bih ja motriti nad tobom. Svakodnevno pričaš s nekim tipom i dobijaš od njega novac i kreditne kartice. On se zove Đit? Đit Sing? Tako je na kartici pisalo.”
Ravi se namršti, ućutka je i izgrdi pa ode odatle.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!