Shakti 526. ep.,Specijal! Somija spasi Đita misleći da je on Harman i biva upucana!

Indijske Serije

Shakti 526. ep.,Specijal! Somija spasi Đita misleći da je on Harman i biva upucana!

By  | 

13. 6. 2018. – Shakti – Specijal! Somija spasi Đita misleći da je on Harman i biva upucana!

Prevod: Maya. 🙂

OBAVEŠTENJE:
Danas nas očekuje jedna poduža specijalna epizoda.
Na vrhu stranice imate video u kome se, osim serije ,,Shakti”, nalaze još tri serije u terminu od 20:00 do 22:00, a to su ,,Bepannah”, ,,Roop – Mard Ka Naya Swaroop” i ,,Udaan”. Sve četiri serije danas, 13. juna, imaju specijalne epizode.
Takođe, ,,Shakti” će se odsad prikazivati samo radnim danima na kanalu ,,Colors TV” i na našem sajtu!

Specijalna epizoda kreće… Prito dolazi kod Harmana i Đaslin: ,,Znam sve… Znam da je ovo lažno venčanje bilo. Da je ovo sve bio vaš plan da spasite Ravi i ugled ove kuće. Znam sve. Zato sam i ja malo tamo glumila i pravila se da sam protiv ovoga.”
Harman i Đaslin se iznenade i obraduju. Sećaju se kako su sve ovo smislili, odlazak u hram i lažni papiri iz suda. Harman oseća kao da glume u nekoj seriji (i glumite… – prim. prev.). Đaslin mu kaže da samo tako razmišlja, pa ga zagrli drugarski i smeje se. Harman se onda zabrine: ,,Ali šta ćemo sada da učinimo? Đit je promenio naš ceo plan. On nam je već uzeo pasoše i uveliko planira da odemo s njim u Kanadu. Ako odem, Somija i ja…”

Prito: ,,Đit jeste promenio plan i kod njega jeste tvoj pasoš, ali to ne znači da ste izgubili. A Somija i ti ćete biti zajedno na kraju. Hoćete. I da, kako će Đit odvesti Ravi u Kanadu kad ona nema pasoš?”
Harman kaže da se pasoši spreme za dva dana, tužan je. Đaslin zna da je Đit pametan, te moraju i oni pametno da nastupe. Oni se dogovore da učine nešto…
Nastavak nna sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!