Shakti! Sestre 1 032. epizoda! Soham je razotkriven!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 032. epizoda! Soham je razotkriven!

By  | 

Shakti! Sestre 1 032. epizoda! Soham je razotkriven! ( 14. 09. 2020. )

Svi stavljaju haldi Viratu I Djarni. Djarna insistira da to uradi I Hir. Prito kaže Hir da stavi Viratu haldi, jer joj se drug ženi. Hir stavlja Djarni i Viratu haldi. Razmišlja da je prva  devojka koja je obukla venčanu  haljinu za dečka, a sada istom tom momku stavlja haldi za venčanje sa drugom devojkom. Virat se u sebi izvinjava Hir, govori da je istina takva da će biti Djarnin muž i njen zaštitnik. Djarna stavlja haldi Hir i kaže joj da se nada da je ona sledeca. Hir se zahvali i ode.

Shano zove Sohama. On se udaljava i kaže da su svi na okupu i da sada nikoga ne može da ubije. Hir želi da ide kući. Parmit je pita da ostane na jelu, stavila je mladencima haldi, pa je samim tim njihov specijalni gost. Hir kaže da mora spremati ispit, ješće kući. Rohan kaže Prito da ostane, a da će on odvesti Hir.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site