Shakti! Sestre 1 037. epizoda! Virat uzima savet od Gurua!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 037. epizoda! Virat uzima savet od Gurua!

By  | 

Shakti! Sestre 1 037. epizoda! Virat uzima savet od Gurua!

Virat raymi[lja o Hir. Njegova Babi dolayi I ka\e mu da je mnogo voli. Virat potvrdi I kaže da je spreman I život da joj da. Bhabi mu kaže da me može. Na njegov život prvenstveno imaju parvo njegova supruga I deca, ne prijateljica. Virat se zamisli.Hir uči I gleda ka prozoru. Prito dolazi I kaže joj da on neće doći. Hir razmišlja da je zanima da li se vratio zbog prijateljstva ili nečeg drugog. Do braka ga može čekati, ali ako se oženi sa Djarnom, pripašće samo njoj.

Djarna dolazi I daje Viratu piće. On popije. Želi da ode do Hir, ali se oseća pospano I zaspi. Djarna se smeje. Hir se takodje oseća pospanom dok čeka.

Hir uči sa Rohanom. Soham dolazi I priča o seriji u kojoj devojka saznaje da je kinar. Govori da je kasno saznala I da je popila otrov. Porodica govori u korist devojke – kinara.Hir ih prekida I kaže da je ona bila na mesto te devojke, odmah bih se ubila. Prito pita šta je sa roditeljima te devojke, sigurno su je odgajili sa mnogo ljubavi.Soham ih pita zbog čega su se toliko uzbudili. Mogu sledeću epizodu da gledaju zajedno.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site