Shakti! Sestre 1 148. epizoda! Akšej i Hir spase Kuhu iz požara!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 148. epizoda! Akšej i Hir spase Kuhu iz požara!

By  | 

Shakti – 25. 2. 2021. – Akšej i Hir spase Kuhu iz požara!

Prevod: Maja 🙂

Hir ispituje Virata sluša li ovo i kako će biti ako ona ne bude više interseksualna osoba već normalna ženska osoba. Virat spava i ne čuje ništa. Hir mu priča dalje: “Onda ću postati tvoja supruga i moći ću da živim s tobom. Lekar je rekao da ću biti potpuna žena posle tog zahvata. Moj nedostatak dobijen po rođenju, koji nas je razdvojio, biće ispravljen i spojićemo se!”

Iša je sluša prestravljeno i brine se da će onda izgubiti Virata zauvek. Đagi poziva Akšeja i saopštava mu užasne vesti.
Ovamo, Hir pita usnulog Virata je li čuo njene reči. Ona se zanese u mislima o njihovom bračnom životu, vođenju ljubavi… Međutim, ubrzo, Akšej dolazi tu i kaže joj da će otići kući pošto je izbio požar u Kuhuinoj prostoriji dok je ona zaključana unutra – a Arčana ne uspeva da otvori vrata. Hir se zapanji i predloži da krene s njim. Oni pođu, ali usnuli Virat hvata njenu ruku i oslovljava je. Akšej predloži Hir da se bavi tim stvarima, a on će srediti ovo svoje samostalno. On ode. Hir šapne Viratu da mora ići sada, ali će mu se vratiti. Ona krene, ali Parmit joj odlučno staje na put i pita je kuda je pošla. Hir objašnjava da je Kuhu beba – Akšejeva kći i zaglavljena je u vatri. Parmit joj odbrusi da im Hir ne treba tamo budući da su uz tu Kuhu svi članovi njene porodice. Hir je žustro pita kakva je ona majka, te potvrdi da su njoj lično i Virat i Kuhu važni. Ona veli da samo Akšej i ona brinu o Kuhu. Parmit zapreti da razotkrije istinu o njenom rodnom identitetu Akšejevoj porodici. Hir njoj uzvraća pretnju da, u tom slučaju, više nikada neće doći da izleči Virata i onda će baš videti kako će ga izlečiti. Ona ode odatle. Parmit se mršti nezadovoljno.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno