Shakti! Sestre 1 149. epizoda!Virat napada Hir nožem!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 149. epizoda!Virat napada Hir nožem!

By  | 

Shakti – 26. 1. 2021. – Virat napada Hir nožem!

Prevod: Maja 🙂

Kod kuće, Rohan saopštava Ravi, Sindu i Mahi da je Hir živa. Ravi uzvikuje od sreće, prezadovoljna je. Rohan kaže da baka i deka nisu hteli da je vrate kući, iako će Viratova porodica da je iskoristi da bi izlečila Viratovo psihičko stanje. Mahi pita gde je Hir i kako je. Sindu odlazi u hram božanstva i sva srećna zapali sveću, pa sva ozarena okreće molitveni tanjir oko idola bezbroj puta i zahvaljuje se. Mahi se isto zahvaljuje nebesima i počne da plače. Prito ih posmatra i smeška se.

Sindu se seća uspomena sa svojom Hir i moli se da je prati sreća gde god bila, to joj je jedina želja u životu. Ona radi molitvu. Ukućani se pomole i blagosiljaju Hir. Mahi izusti ime svoje kći i ponada se da će ona uskoro da dođe, volela bi da je ugleda bar nakratko. Rohan izjavi da će vratiti Hir kući i niko ne može to sada da spreči budući da su dovoljno dugo bili razdvojeni od nje, pa zašto bi onda živela bilo gde drugde. Prito i Harak gledaju zabrinuto i ne uspevaju da ga spreče. Rohan krene napolje, kad upravo tada zazvoni zvono na ulaznim vratima. On otvara vrata i zaprepasti se kad ugleda upravo Hir tu, koja drži u rukama bebu Kuhu. Ukućani se razneže i puste suze dirnuti što je vidi. Svi se sećaju njihovih zajedničkih trenutaka iz dobrih starih vremena. Hir gleda brata Rohana emotivno i oslovi ga. Rohan je čvrsto zagrli i miluje. Oboje plaču. Čuje se u pozadini pesma “Nasiba” (“Sudbina”).
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno