Shakti! Sestre 1 217. epizoda! Virat i Harman se udruže da poraze Angel!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 217. epizoda! Virat i Harman se udruže da poraze Angel!

By  | 

Shakti – 20. 5. 2021. (1250. epizoda u Indiji) – Virat i Harman se udruže da poraze Angel!

Prevod: Maja 🙂

Dalđit govori Angel da on sad polazi i upozorava je da se ne blesavi nego da se pobrine za sve. Angel mu zapreti da će se naljutiti ako je on ponovo nazove blesavom, ona ne trpi uvrede. Dalđit je posavetuje da više koristi mozak i manje jezik. On poziva Simran da pođe s njim. Simran odbija da ode i da ostavi svoju porodicu, nije spremna da ih ostavi zarobljene tu. Angel mu predlaže da je pusti da ostane tu kad ionako ne može ona sama nigde da pobegne. Virat kaže da će se ukućani pitati za Simran gde je ako se ne vrati kući, stoga on podržava brata u odluci da je vrati kući. Angel šalje Virata da ode kući da slaže svoju porodicu. Ona ubeđuje Dalđita da povede Virata sa sobom i tvrdi da će Virat biti bespomoćan jer su mu i žena i sestra zatočene. Dalđit pristaje i govori Angel da će je zvati na svakih 60min i da ona može poubijati ukućane ako se on ne bude javio jer bi to značilo da je upao u nevolju, on povede Virata sa sobom i ode. Angel naredi razbojnicima da zaključa ukućane u prostoriju ponovno. Smeje se zlobno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U skladištu, Harman se odvezao i sakrio iza stuba kad je čuo dvojicu razbojnika kako ulaze unutra. Oni primete da ga nema, a on ih napada s leđa i izudara. Oni se onesveste, a on pozove nekog i potom baci telefon.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site