Shakti! Sestre 1 221. epizoda! Najantara je razotkrivena!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 221. epizoda! Najantara je razotkrivena!

By  | 

Shakti – 25. 5. 2021. (1254. epizoda u Indiji) – Najantara je razotkrivena!

Prevod: Maja 🙂

U besu Harman umalo ošamari Mahi, ali ga Virat zaustavlja i izvodi napolje smestivši ga da se odmori. Harman sedne sav iživciran i uznemiren. Virat mu govori da razume njegovu zabrinutost i gnev, ali trenutno moraju potpuno da se usredsrede na Somiju i Hir. Sant Bakš i Parmit dolaze tu. Virat ih pozdravlja i pita oca da li su pronašli Hir i Somiju. Ovaj negira. Virat predstavlja Harmana i upoznaje ih s njim, ali Parmit bi htela da nasamo porazgovara s Viratom tako da Harman ode odatle. Parmit moli Virata da se vrati kući i podseća ga da se njegova veza s Hir jedva okončala, brinu se za njegov život i žele da ga imaju kod kuće. Najan prisluškuje ovo i zaključuje da su Virat i Hir bili supružnici. Virat govori majci da mu mnogo nedostaje Hir i da je videvši Harmana shvatio da ne sme nipošto da odustane iz svoje ljubavi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


On ne želi da pusti Hir, spreman je da se bori za nju i da se ujedini s njom kad bude pronađena. Parmit pobesni i podseća ga da joj je obećao. Virat veli da je pre toga obećao i Hir, dao je bračnu zakletvu da će biti uz nju u svakoj nevolji. Najan čuje sve ovo i pomisli da je ona sada na gubitku, stoga mora da odigra igru. Ona glumi da plače i viče na njih da su je žestoko izigrali i izdali, nije očekivala ovakvu nepravdu. Ona otrči odatle u histeriji.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site