Shakti! Sestre 1 227. epizoda! Virat je otet venčanje Harmana i Mahi?!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 227. epizoda! Virat je otet, venčanje Harmana i Mahi?!

By  | 

Shakti – 1. 6. 2021. (1260. epizoda u Indiji) – Virat je otet, venčanje Harmana i Mahi?!

Prevod: Maja 🙂

Virat zaustavlja lažnog konobara i ispituje ga kuda ide. Ovaj laže da mora odneti lišće dok povoljno vreme ne prođe. Virat mu zapreti da će njegovo povoljno vreme proći, prokljuvio ga je. Harman se oblači kao mladoženja i posmatra samog sebe u ogledalu, tužan je. Virat ga zove na telefon i govori mu da je lažni konobar otišao u skladište noseći neku vreću, ali nije je imao u rukama kad je izašao iz skladišta. Harman ne razume šta je Virat govorio. Virat prekine vezu brzo i počne da trči za konobarom koji ulazi u kola i odveze se odatle, tako da Virat sedne na motor i prati ga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harman silazi do oltara zbunjen zbog Viratovih reči i pita se kuda je Virat otišao, za kim on juri. Mahi dolazi tu odevena kao nevesta i stane uz njega sva radosna i nasmejana, jedva čeka da postane njegova supruga. Ona gleda Harmana. Ukućani se okupljaju, Prito i Harak su zabrinuti.
Virat prati kola i izlazi videvši da su se zaustavila, međutim tu ga neki razbojnik udari u glavu i prekije mu glavu vrećom. Virat se brani i uzvraća udarce, ali na kraju biva savladan i pada u nesvest. Razbojnici ga odvlače sa sobom, otet je. Oni obaveste Angel o tome. Angel se veseli i govori Dalđitu.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site