Shakti! Sestre 1 271. epizoda! Virat i Hir uživaju u zajedničkim trenucima!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 271. epizoda! Virat i Hir uživaju u zajedničkim trenucima!

By  | 


Shakti – 22. 7. 2021. (1304. epizoda u Indiji) – Virat i Hir uživaju u zajedničkim trenucima!
Prevod: Maja
🙂
Gurvinder sprečava Virata i Hir da odu iz bolnice saopštivši im da se Parmit probudila. Hir se nasmeje ironično shvativši svekrvinu zaveru, ali skriva to. Virat i Hir ulaze u bolničku sobu, Parmit leži u krevetu dok je lekarka pregleda i poručuje im da je mogu odvesti kući samo da moraju dosta voditi računa o njoj. Hir se zahvaljuje i uverava da će se lično starati o njoj. Lekarka izađe. Virat uhvati majčinu ruku i izvinjava joj se pošto joj je svašta rekao podstaknut rečima dr Sing. On besno izjavi da neće poštedeti Angel.
Hir prostreli Parmit osuđujućim pogledom i dodaje: “Virat je u pravu. Osobe koje se mešaju u veze drugih ne smeju biti pošteđene. Virate, imam predlog, tužićemo tu lekarku!”
Virat se složi s tim, ali odmah se Parmit umeša: “Ne, Virat… Kada god smo pokušali nešto protiv Angel, ona je još snažnije povredila našu porodicu. Ne mogu više da se borim, umorila sam se. Ono što se desilo, pustite to…”
Hir govori isto. Virat pita kako da poštede ljude poput Angel.
Hir odvraća: “Uverena sam da su ljudi koji nastoje da nas razdvoje do sada shvatili da se ti i ja ne možemo razdvojiti. I nakon današnjeg neuspeha, sigurno su uvideli dubinu naše ljubavi. Tako da, pusti ih da rade šta god žele. Ti i ja smo jedno!”
Virat odobrava njene reči. Parmit gleda nezadovoljno, Hir joj hvata ruke i obraća joj se ljubazno: “Svekrvo, zanemarite sve i pazite na sebe ubuduće. Pošto… ako nastavite da grešite, stvari će se pogoršati. Mislim – ako budete biti iole neoprezni, neće biti dobro po zdravlje!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno