Shakti! Sestre 1 275. epizoda! Balvinder se vraća po Ravi!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 275. epizoda! Balvinder se vraća po Ravi!

By  | 

Shakti – 28. 7. 2021. (1308. epizoda u Indiji) – Balvinder se vraća po Ravi!

Prevod: Maja 🙂

U Viratovoj kući, Gitu doziva porodicu i zaključuje da nema nikog od ukućana. Kućni pomoćnik je obaveštava da su svi izašli napolje, a on isto ide da kupi povrće u prodavnici. Gitu pomisli da je sama kod kuće.

Napolju, Somija se sreće s Balvinderom (bivši muž Harmanove sestre Ravi) i pita ga zašto ju je pozvao da se vide. Jasno mu je rekla da je više ne zove, ona ne želi da se on mota oko njene porodice. Balvinder odgovara da želi da se vrati kući i da bude s Ravi, hteo bi da se pomiri sa Ravi. Somija ga pita zašto nije mislio o tome kad ju je ostavio. Ne veruje mu, ne dozvoljava mu da uništi Ravin život. Balvinder se naljuti i pita je ko je ona da odlučuje. On je rešen da se vidi sa Ravi, ne može više čekati. Prito i Harman dolaze tu (pratili su Somiju). Prito govori da je bila u pravu da Somija nešto krije. Harman se pita šta to Somija namerava sama da bi spasila porodicu. Oni prilaze. Balvinder ih ugleda, Prito pita šta je Balvinder tražio. Somija objašnjava da je Balvinder želeo doći kući juče, ali ga je ona sprečila i srela se s njim napolju. Prito se seti kad je ugledala Somiju napolju (dakle, to je bila njena tajna). Somija govori da je Balvinder opet želeo da se sretne s Ravi, ali odbila ga je i sada su se videli tu. On govori da želi da bude s Ravi sad kad je otpušten iz zatvora. Somija ga podseća da već izvesno vreme nije u zatvoru, pita ga gde je bio sve do sada. Ne veruje mu. Prito i Harman predlažu da prepuste Ravi odluku. Odvode ga kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site