Shakti! Sestre 1 276. epizoda! Guru sazna tajnu Virata i Hir!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 276. epizoda! Guru sazna tajnu Virata i Hir!

By  | 

Shakti – 29. 7. 2021. (1309. epizoda u Indiji) – Guru sazna tajnu Virata i Hir!

Prevod: Maja 🙂

Ravi je zgranuta kad ugleda svog bivšeg muža i seća se njegovih zlodela. Balvinder sklapa ruke pred njom i počinje priču kako je zgrešio i odslužio kaznu za to. Na kolenima je. Preklinje je za oproštaj, za poslednju priliku. Ravi posmatra uplašeno, ne zna šta joj je činiti. Somija joj uhvati ruku i govori: “To je Vaš život. Odluka je samo na Vama. Šta god odlučite, cela porodica stoji uz Vas. Hoćete li ići dalje u životu ili se vratiti zajednici s njim, to je Vaša odluka. A koja god bude odluka, svi smo uz Vas!”
Cela porodica se okupi oko Ravi, ona najzad donosi odluku: “U redu, Balu. Dajem ti poslednju šansu. Ali nikada ne mogu da zaboravim koliko si namučio mene i mog sina Čintua. Dajem ti priliku, ali to ne znači da ti opraštam. Nikada ti neću oprostiti!”
Balvinder ustane i grli je obećavajući da ona ubuduće neće imati pritužbe.

U Viratovoj kući, Hir namešta krevet u njihovoj sobi kad je Virat hvata s leđa i začikuje. On miriše njenu kosu, privlači Hir na sebe, želi da bude romantičan. Ona naglo pomeri pokrivač tako da pokrivač padne na njih dvoje, oni se igraju pod njim i ne uspevaju da ga sklone sa svojih glava. Konačno sklanjaju prekrivač, a Hir se saplete i padne na Virata. On joj miluje glavu, obuhvata njeno lice svojim rukama i priznaje da se najbolje oseti kad ugleda njeno nasmejano lice. On je poljubi u čelo i izjavljuje ljubav. Hir ustane i odgovara da mora prvo razmisliti da li ga voli. Šali se. Virat je opet uhvati oko struka i privuče na sebe, primetio je da ga ona dosta zeza u poslednje vreme. Oni se smeju i prepuste trenutku, ali tada Virata poziva na telefon Guru s fakulteta i pita ga gde je nestao iznenada. Virat prolazi rukama Hir kroz kosu i ovome odgovara da je bio sa svojom devojkom.

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno