Shakti! Sestre 1 311. epizoda!Čintu napusti kuću!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 311. epizoda!Čintu napusti kuću!

By  | 

Shakti – 17. 9. 2021. (1350. epizoda u Indiji) – Čintu napusti kuću!

Prevod: Maja 🙂

Ravi je došla sebi, ustaje iz kolica i grli Čintua. Dirnuta je što ga vidi, počne da plače i da ga ljubi, govori mu da je jako porastao. Čintu isto plače i raduje se što se ona oporavila. Ravi ga pita šta je sve ovo, kakav je to pištolj. Čintu počne da se hvali da je došao da se osveti, on smatra Somiju odgovornom za smrt njegovog oca. Doneo je pištolj da bi ubio nju i Harmana Singa. Ravi ga pita zašto ih oslovljava po imenu, kako je postao tako bezobrazan. Ona mu ispriča kako ju je Balvinder zlostavljao i pokušao da je ubije, zato ga je Somija iz nužde upucala. Ravi brani Somiju i pokušava da urazumi Čintua, nastavlja da tvrdi da Somija nije kriva ni za šta. Somija je spasila njen život. Čintu ne može da poveruje, zapeo je u svom uverenju, on govori majci da joj je ispran mozak. On posegne za pištoljem, ali ga Ravi uzme u svoje ruke. Čintu govori majci da mu preda oružje. Ravi odbija. On je ubeđuje da je otac prepisao sve nasledstvo na njih dvoje, sada imaju sve. Ravi je zgađena njegovim razmišljanjem i počne da plače iz očaja, pa se obraća porodici: “Izvinite. Nisam znala šta vam je radio ovih dana, nisam ni zamišljala to. Mnogo ste propatili zbog mene. Prvo vas je sve namučio moj muž, a sada moj sin. On… On je ishod pogrešnog vaspitanja. Žao mi je!”

Ona se obraća sinu: “Čintu, osvesti se. Ova imovina, bogatstvo, nasleđe, sve pripada mojoj porodici. Sve pripada mom bratu Harmanu. Pozvaću advokata i sve ću prepisati na njihovo ime već sutra!”
Čintu podseća da je on njen sin, a ona podržava njih. Ravi podseća da ju je njegov otac ostavio i mučio, ali njena porodica je uvek bila uz nju. Ona nikada ne odustaje od svojih najmilijih. Čintu upita: “A ko sam ja? Srećemo se nakon toliko godina, i moja majka nije na mojoj strani?”
Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno