Shakti! Sestre 1223. epizoda! Mahi želi da spava s Harmanom!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1223. epizoda! Mahi želi da spava s Harmanom!

By  | 

Shakti – 27. 5. 2021. (1256. epizoda u Indiji) – Mahi želi da spava s Harmanom!

Prevod: Maja 🙂

Uveče, Harman primeti Parmit kako razgovara s nekim preko telefona. Parmit toj osobi govori da će joj saopštiti sve što se događa u toj kući. On ode u svoju sobu i zaprepasti se kad je ugleda ukrašenu cvećem i svećama, a svetla su ugašena. Mahi ulazi unutra upalivši svetla i počinje da zavodljivo pleše oko Harmana, pušta neku pesmu i muva ga. Ona ga dodiruje po telu i obasipa laticama cveća, iskazuje svoju potrebu da bude s njim. Harman je zatečen i ne zna kako da postupi, on stoji u mestu kao zamrznut bez reči. Mahi ga hvata i mazi po licu, a on je nevoljno zagrli i glumi da mu je privlačna. Ona mu se približi da ga poljubi, no on je odgurne i namršti se. Mahi se naljuti i odmah zaključuje da je on ne želi i da se pretvarao da ju je prihvatio kao suprugu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harman pojašnjava da je ženi jer je tako najispravnije, ali potrebno mu je vreme da joj se približi u tom smislu i nije tako lako da izbaci Somiju iz svog srca. Mahi ga pita da li mu treba vreme za neku zaveru, ona mu ne veruje i sumnja u njegovu odluku da je oženi. Harman traži od nje da mu veruje. Mahi mu odvraća: “Isti onaj gospodin Harman Sing čija je ljubav sa Somijom svetski primer čiste ljubavi, isti taj Harman Sing je danas odlučio da prihvati mene i da napusti Somiju. Zar nije čudno?”

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site