Shakti! Sestre 594. ep.,Pripreme za praznik "Ganpati Utsav" su u toku!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 594. ep.,Pripreme za praznik “Ganpati Utsav” su u toku!

By  | 

Shakti – 14. 9. 2018. – Pripreme za praznik “Ganpati Utsav”su u toku!

Prevod: Maya.

Šano se pretvara da je zaposednuta i viče “ja sam Harman Sing”. Prito dođe tu i ošamari je snažno. Šano glumi da se osvestila i da nema pojma šta je bilo. Viren je uvede u sobu i smeje se zlobno zajedno s njom. Prito se ponovo ponaša ludo i utrči u sobu histerično. Ona kaže da samo hoće svog sina nazad i da nikome neće nauditi, neka je ne zavezuju više. Ravi plače i grli svog oca. Oni žele da proslave praznik “Ganpati Utsav” sa nadom da će im se tada sreća i Harman vratiti u kuću. Ravi se pomoli Bogu i veruje da će sve biti u redu ubrzo. Viren dođe tu i upita šta ako se Harman ne vrati. Harak viče na njega i izgrdi ga što mu ne daje podršku i nadu iako mu je brat. Odlučan je da će se Harman vratiti i predoseća to. Viren se smeje zlobno i razmišlja kako se to neće desiti s obzirom da je Harman mrtav.

Prolazi par dana…
Došlo je vreme za praznik i slavlje.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!