Shakti ! Sestre 743. epizoda! Harak Sing proslavljuje pobedu!

Indijske Serije

Shakti ! Sestre 743. epizoda! Harak Sing proslavljuje pobedu!

By  | 

Shakti ! Sestre 743. epizoda! Harak Sing proslavljuje pobedu!
Sudija proglašava das u Varun, Šukla I Čadha krivci. On dozuvoljava razvod izmedju Snehe I Čadhe.Somija se zahvali Rajatu I Snehi što je sin uz nju I moli se za njihovu sreću.Harak, Prito I ostali imaju porodični zagrljaj.Sviti donosi Sohama I daje ga Somiji.Saya I kinari se raduju.Manasvi kaže das u kinare dobile svoja prava I da se tako raduju.

Sarpandj I ostali seljani su ljuti.Somija daje Sohama Prito I govori seljanima da su oni sada jedno društvo.Jedna žena želi da ošamri Somiju I naziva je kinarom, ali je Somija spreči.

Somija I Harman se spremaju za zabavu, a takodje I Harak I Ptrito.Na zabavi, Saya blagosilja Harmana I Somiju da uvek budu zajedno.Harak kaže da I on ne može bez Prito.Prito se smeje.Viran donosi vino I daje Haraku I Harmanu.Prito pita gde je za nju čaša.Ona govori Haraku da on sam pije, a njoj je zabava dosadna.Somija uzima Sohama.Svi plešu.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site