Shakti! Sestre 764. epizoda! Nihal Sing se vraća kući!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 764. epizoda! Nihal Sing se vraća kući!

By  | 

Shakti! Sestre 764. epizoda! Nihal Sing se vraća kući!

Veda lekar (Ajurveda) dolazi kod Nihala Singa koji je bez svesti, a Somija sedi pored i melje mu lekovito bilje. Lekar kaže da Nihal ima tumor na mozgu. Somija se zapanji i pogleda Harmana. Oni daju nekoliko kapljica lekovitog biljnog napitka Nihalu nakon čega on otvori oči i probudi se. On pita lekara zašto troši vreme na nekoga kome nije ostalo dugo vremena, bolje bi bilo da ode i uslužuje druge ljude. Somija se rastuži i ubeđuje ga da će biti dobro. Nihal Sing odgovara da je već prihvatio činjenicu, možda mu je sudbina da ovako umre.

Malo kasnije, Somija pita Nihala za porodicu. Nihal odgovara da nema ni porodice ni kuće. Prito zove Somiju da požure. Nihal zaplače govoreći da je nekad imao i svoju kuću i porodicu, onda je došla bolest i sve otela. Somija ga pita zašto ne ide kod svoje porodice onda. Nihal bi voleo da se vrati svojoj porodici i da poljubi tlo na kom je rastao, ali je postao monah (sinyasi) i takav je život zamonašenog čoveka. On kaže Somiji i Harmanu da idu, biće dobro. Somija i Harman se pogledaju, pozdrave se s njim i krenu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site