Shakti! Sestre 801. epizoda!Vedant i Prito se udruže!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 801. epizoda!Vedant i Prito se udruže!

By  | 

Nazad, Vedant se prepire:
,,On je uhapšen. Ukoliko ti se čini da ne treba da imam nikakvu povezanost s tobom, dobro, onda ni ja neću ni sa kim da pričam. Idi sama i sredi ovaj slučaj, ne očekuj od mene podršku!”
Harak Sing stiže tu i grdi i optužuje Somiju za Harmanovo stanje, zatim krivi Vedanta za ovo pred njegovim ocem. Ovaj ga pita šta je bilo, ali Vedant glumi da nije znao. Somija ubeđuje svekra da nije ovo očekivala i traži poverenje od njega. On je ne sluša i odlazi u naletu besa. Vedant odbija da im pomogne, a njegov otac obeća da će da popriča s njim i zatraži neko vreme.

Kasnije, Vedanta ispituje otac o postupcima i protivi mu se. Čim on ode, Somija dođe i zapreti Vedantu da će ga lično kazniti čim se Harman dokaže nedužnim i izađe iz zatvora. Vedant: ,,Čini kako želiš, ali na kraju moraćeš meni da dođeš!”

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site