Shakti! Sestre 817. epizoda!Harman na korak od smrti!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 817. epizoda!Harman na korak od smrti!

By  | 

Sestre – 1. 8. 2019. – Harman na korak od smrti!

Prevod: Maja 😘

Kod molitvenog mesta, Somija prilazi Mahi i pita je šta može da joj pruži. Mahi joj govori da ode daleko od njenog života i da se više ne viđa sa Harmanom. Somija se osmehne tužno i kaže da je već otišla iz njegovog života i ubeđuje joj da neće više da mu staje na put. Mahi se okrene i pođe ćutke, ali Somija je oslovi i zaustavi. Mahi je pogleda. Somija joj priča o verovanju da će supružnik da bude u dobrom stanju, ukoliko udate žene razmene svete narukvice. Mahi pruži ruku. Somija joj stavi narukvicu oko ruke, zatim i Mahi njoj. Prito primi neki poziv i zabrinuto zove Mahi da pođu kući, dobila je vesti da Harmanu nije dobro. Šano, Prito i Mahi jure kući. Somija kaže Vedantovoj sestri da slobodno ide, ali sama ostaje u hramu još neko vreme.

Kod kuće, lekar pregleda Harmana i pita od koje godine se on opija. Harak Sing odgovara da je Harman stekao naviku za opijanjem od završetka koledža, ali je krenuo više da se opija od pre nekoliko dana. Lekar objašnjava da mu je jetra ugrožena i da će, ukoliko ne prestane da pije, moći da umre. Ukućani su zapanjeni, a Harman sluša ovo i osmehuje se radosno dok leži na krevetu. Mahi zaplače, pogleda ga i istrči iz kuće.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site