Shakti! Sestre 830. epizoda!Somija traži Harmana!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 830. epizoda!Somija traži Harmana!

By  | 

Sestre – 20. 8. 2019. – Somija traži Harmana!

Prevod: Maja 🙂

Porodica se vraća kući. Susedi se okupljaju okolo i pitaju znatiželjno da li je Harman pronađen. Jedan sused kaže glasno da je teško preživeti posle pada u toliko duboku provaliju. Prito ih izgrdi i naredi im da odu. Ona uđe u kuću i počne da zamišlja svuda okolo, pa izjavljuje da će lično da ubije Vedanta. Muž je sprečava i smiruje. Prito viče na njega da je pusti. On joj govori da će da ode u zatvor ako ga ubije, pa šta će onda reći on Harmanu kad se bude vratio i pitao za nju. Prito mu kaže da je dobro rekao i da će da ga čeka ovde, pa poruči Mahi da ga zovne i da ga pita kad dolazi. Šano veli da ga je lično zvala, ali mu je ugašen tel. Prito pita ko joj je rekao da ga zove i zar ona želi njegovu smrt, kako je tako zlobna i zlosrećna. Muž je preklinje da se umiri. Ravi, Sindu i Mahi plaču i kukaju.

Ćameli pita Maliku da li bi trebalo da pozovu lekara pošto je Somija još uvek bez svesti. Malika jadikuje kako će Somija da pati čim se probudi. Somija se budi i odmah ispituje da li je Harman nađen. Malika odgovara odrično i spušta glavu. Somija izjavljuje da će da pođe i da ga potraži. Ćameli pokuša da je spreči, ali Malika joj govori da je pusti da ide i da Somija neće stati zbog njih s obzirom na to koliko je njihova ljubav snažna i da će ih viša sila spojiti. Ćameli brine da će Somija da naudi sebi u slučaju da ne nađe Harmana. Malika odgovara da mogu samo da se mole za Harmanov povratak, inače će da bude teško Somiji da se sastavi.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site