Shakti! Sestre 833. epizoda!Mahi se porađa!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 833. epizoda!Mahi se porađa!

By  | 

Sestre – 23. 8. 2019. – Mahi se porađa!

Prevod: Maja 🙂

Malika dođe sa ostalima iz svog društva u kuću i govori da su tu da plešu i podele sa njima sreću budućeg deteta, pa pita da li su svi prihvatili da se Harman neće vratiti. Prito tvrdi da će se Harman vratiti i govori im da slave pošto je on prisutan i posmatra ih. Malika pleše sa ostalima, pa prilazi Mahi i skida loše (urokljive) poglede sa nje. Sused kaže Prito da odvede Mahi u prostoriju, kao po običaju. Prito pripomogne Mahi da ustane i povede je u sobu. Somija se vraća svojoj novoj kući (ranije Vedantovoj) i seda na klupu smejući se glasno, a Malika i neki ljudi u prolazu je pitaju šta se desilo. Somija priča kako su svi govorili da Harman nikad neće imati dete i da njegova kuća neće čuti detetov plač, no dete stiže ubrzo i ona (Somija) više nije zlosrećnica za njih.

Somija ulazi u kuću i hrani Rohana, koji se grli sa njom i oslovljava je milo i veselo. Somija malo zaplače i kaže mu ponovo kako je podseća na Čintua (Ravinog sina, koji je otišao da uči u inostranstvu). Rohan joj govori da je puno voli i da će uvek da brine o njoj poput njenog junaka (Harmana), Čintua i malog Sohama. Svi ukućani, izuzev Prito i Mahi, odlaze u hram.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site