Shakti! Sestre 849. epizoda! Hir se udaje u igri!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 849. epizoda! Hir se udaje u igri!

By  | 

Sestre – 16. 9. 2019. – Hir se udaje u igri!

Prevod: Maja 🙂

Somija veruje da Vedant neće da se približi Hir dok je Rohan uz nju. Bivši svekar joj priđe i kaže da će Vedanta kazniti on lično, a ne zakon. Somija ga osigurava da će Vedant dobiti kaznu. On joj kaže kako se Harman slomio pošto je Somija iskazivala svoju odanost Vedantu i njegovom ocu pre nekoliko godina, a preko nje sad može dopreti do tog zločinca. Prito zove Somiju, koja ode u kuhinju.

Soham, Rohan i Hir hodaju ulicom igrajući se i držeći se za ruke. Neki muškarac padne dole i izgrdi ih pitajući da li je put od njihovog oca. On im kaže da se ne drže za ruke više. Soham mu zapovedi da ne uzima u usta ime njegovog oca. Hir izjavi da njena braća nipošto neće da joj puste ruku. Oni krenu da odlaze kad ovaj muškarac uhvati Hir za ruku sa namerom da je odvoji od njene braće, a Soham predloži Rohanu da pretuku tog nasilnika. Oni ga tuku. Vedant posmatra sve ovo i zaključuje da je Somija dobro odgojila braću. Ćameli pazi na Hir kako bi je čuvala od Vedanta i priseća se svog razgovora sa Malikom. Otac se Vedantov žali Somiji kako ga je sin pokušao ugušiti golim rukama, ali su ga neki prolaznici spasili. Upozorio ju je da se čuva Vedanta. No, Vedant se krije tu i prati Somiju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site