Shakti! Sestre 852. epizoda! Harak Sing se ljuti na Somiju!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 852. epizoda! Harak Sing se ljuti na Somiju!

By  | 

Sestre – 19. 9. 2019. – Harak Sing se ljuti na Somiju!

Prevod: Maja 🙂

Rohan i Hir trče za besnim Sohamom. Malika se obrati Somiji da je Soham ranije bio uz njih, ali ih sad mrzi kao Varunova krv i da će je ostaviti zajedno sa Rohanom čim se otkrije istina o identitetu Hir. Somija ima veru u svoje odgajanje dece i učiće ih tome da su svi ljudi jednaki. Neki muškarac stoji iza kola, posmatra decu ljutito i slika ih zaključujući da su to Soham, Rohan i Hir. Zatim zapazi i uslika Somiju takođe, iz prikrajka. Nakon telefonskog razgovora sa Malikom, Harak Sing ispituje Somiju o tome zašto je odvodila Rohana, Sohama i naročito Hir da se upoznaju sa njenom zajednicom. Mahi slaže da je zatražila od Somije to pošto se ovakvo delo smatra pogodnim (povoljnim). Raziđoše se. Prito šalje Somiju da ide i da nešto pojede, a ona će da dovede decu iz škole.

Prito stiže u školu po decu. Rohan se raduje što je baka stigla. Hir ode da kupi balone, ali začkoljica leži u tome što prodavac balona nije niko drugi do muškarac koji ih prati i krišom slika.

Najava: Vedant otima Hir i beži. Muškarac ga zaustavlja i cepa burku. Vedant je otkriven.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site