Shakti! Sestre 876.epizoda! Hir se išunja noću da vidi Mahi!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 876.epizoda! Hir se išunja noću da vidi Mahi!

By  | 

Sestre – 21. 10. 2019. – Hir se išunja noću da vidi Mahi!

Prevod: Maja 🙂

Evnusi dođoše natrag kući i upitaše Maliku da li znade istinu o Hir. Malika pita koju istinu. Evnuh objašnjava kako im Mahi kaza pri susretu da je Hir jedna od njih, tj. da pripada njihovoj zajednici. Ćameli razmišlja zašto je Mahi pogazila svoje obećanje o čuvanju te tajne. Pitaše zašto bi Mahi lagala budući da joj je majka. Malika se priseća obećanja datog Somiji. Predložiše da Hir bude ovde, ali Malika izjavljuje da zna već istinu o Hir i neka idu po Hir ako misle da ona zaslužuje da bude među njima. Zatim dodaje da su Mahi i ona, kad su otkrile istinu, dale zakletvu da ne kažu tu istinu nikome. Mahi je prekršila obećanje, ali evnusi ne čine to. Malika zatraži od njih da daju zakletvu da neće nikome reći ništa u vezi Hir. Svi se zakunu da neće reći ništa o Hir, ali da će je dovesti tu jednog dana. Ćameli se zabrine i pođe da obavesti Somiju o ovome, ali joj Malika otme telefon iz ruke. Somija se javi na poziv, ali Malika slomi telefon i pita Ćameli koga će da podrži: Somiju ili njihovu zajednicu. Ćameli govori da zna da ima dosta odgovornosti prema njima svima, ali je njena briga za Somiju i majčinska ljubav prema Hir sprečava da joj pomogne (Malika se smatra Somijinom majkom u toj zajednici, a Ćameli majkom Hir – prim. prev.). Malika upozori Ćameli da mora da napusti ovu kuću ako poželi da ih izda.

Somija pokušava da umiri Hir i govori joj da ne plače. Rohan predloži da slave, ali Hir odbija da slavi bilo kakav praznik i odlazi. Ravi predloži da povedu Hir kod Mahi bar jedanput. Somija kaže da je ne mogu odvesti u zatvor pošto će ona (Hir) da se uznemiri zato. Prito oseća takođe da treba da je odvedu kod Mahi i poruči joj da pođe. Somija je zamoli da razmisli o tome, Hir je i dalje detence. Prito doda da joj život neće biti krevet od ruža i da ona treba da otkrije istinu o svojoj majci danas. Mahi je u zatvoru i seća se privođenja i reči koje joj je Prito uputila.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site