Shakti! Sestre 877. epizoda!Hir je oteta!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 877. epizoda!Hir je oteta!

By  | 

Sestre – 22. 10. 2019. – Hir je oteta!

Prevod: Maja 🙂

Hir prilazi Mahi u zatvorskoj ćeliji. Mahi je pita sa kim je došla ovde u ovo vreme. Hir odgovara da je došla sama, inače je ne bi ni doveli. Mahi je gnevno pita zašto je došla, pa ponavlja da neće da joj vidi lice. Ubrzo se malo smiri i pomisli da je nekako ubedi da ode odatle. Hir joj govori da je puno voli i tuguje za njom. Mahi izađe iz ćelije, a Hir je zagrli čvrsto i zamoli da je ne mrzi više. Mahi joj ljubazno kaže da ode kući i da više tu ne dolazi sama. Hir joj ponovo govori kako je voli, a Malika sa ostalim evnusima je vidi ispred stanice i kaže kako im je posao postao lakši. Sindu, Prito, Somija i Ravi spavaju u zasebnim prostorijama kod kuće.

Iznenada, Ravi se probudi i ne uspe da pronađe Hir na krevetu. Ona probudi Sindu i opomene je o ovome. Njih dve izađoše ispred. Malika poljubi Hir i kaže da ju je dobila nakon 5 godina, pa da pođe sa njima kući. Hir veli da mora ići svojoj kući, pogotovo pošto se Somija i Prito puno brinu. Malika joj predloži da odigraju igru da vide hoće li je Somija i Prito spasiti od njih. Hir ih pita želi li da se igraju žmurki. Složiše se. U tom trenutku se pojavljuju tu Somija, Ravi, Prito i Sindu. Evnusi ih vide i pobegnu u drugom smeru. Somija i Prito uhvate Maliku, ali Hir nije uz nju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site