Shakti! Sestre 892. epizoda! Prito spasi Rohana od Haraka!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 892. epizoda! Prito spasi Rohana od Haraka!

By  | 

Sestre – 11. 11. 2019. – Prito spasi Rohana od Haraka!

Prevod: Maja 🙂

Hir zatraži od Malike da pođu da potraže Somiju. Malika kaže da je trenutno veoma mračno napolju, pa kako će onda da je nađu. Hir predlaže da iskoriste svetiljku da je potraže. Međutim, Malika joj govori da će ići njenoj kući sad i onda će sutradan ujutru poći u potragu zajedno sa Prito i ostalima. Hir se složi. Prito kaže Haraku da je inspektor otišao. Harak veli da će da upuca sve, pa bi bilo bolje da sazna gde je ona. Malika dolazi sa Hir ispred kuće i zvoni na vrata. Ukućani se okrenu ka ulaznim vratima i pogledaju iznenađeno. Prito se nada da Hir neće doći tu u ovom trenutku, pa zaključuje kako se sve ovo ne bi ni dogodilo da je Somija tu i moraće ovako sama da se izbori za Hir.

Harak kaže da se možda vratio inspektor sa svojom momčadijom, pa zato on odlazi na zadnja vrata sa Rohanom i upozori ih da ne trče za njim. Prito pita šta je Rohanova krivica u svemu ovome. Harak se naljuti i zapreti da će upucati Rohana. Prito otvori ulazna vrata i tu ugleda Maliku i Hir, zato se obraduje i namerno krene glasno da priča kao da je tu inspektor i govori kako Harak Sing nije unutra. Harak Sing izlazi iz kuće sa druge strane vodeći Rohana uz sebe i misli kako neće poštedeti ni inspektora kasnije. Prito grli Hir i pita je gde je bila.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site