Shakti! Sestre 898. epizoda!Mahinder odluči da ubije Somiju!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 898. epizoda!Mahinder odluči da ubije Somiju!

By  | 

Sestre – 19. 11. 2019. – Mahinder odluči da ubije Somiju!

Prevod: Maja 🙂

Gajatri govori svojoj ćerki da bude uz tetu (Somiju). Ova se složi i priča usnuloj Somiji da je to njihova nova kuća i pominje Gabar Dadi (Mahinderovu majku/Bebe). Ona želi da sretne Hir opet, Somija je sluša. Rohan, Soham i Hir dolaze u školu sa Sindu. Sindu ulazi u školu. Hir pita drugaricu za Gitu, drugarica odgovara da ne zna gde je ona. Rohan im poruči da idu u svoje učionice i on ode u svoju. Hir predloži Sohamu da se raspitaju za Gitu, zatim pitaju stražara o njoj. Stražar izjavi da je Gita napustila njihovu školu. Soham iznenađeno upita zašto. Ovaj veli da je njena majka zvala da to kaže samo. Hir zatraži broj njene majke (Gajatri), radnik im zatim daje broj.

Gajatri upita Mahindera da donese neke lekove za njenu pacijentkinju. Mahinder posmatra Somiju i seća se prošlosti, nije mu dobro. Gajatri prilazi Somiji i obavlja uobičajeni pregled. Hir zove Gajatri i, u tom trenutku, Somija odreaguje tako što malo pomeri prst i suza joj sklizne niz obraz. Gajatri se seća reči Somijine svekrve Prito, zatim se javlja Hir na poziv i razmišlja kako da spreči njeno druženje sa Gitom. Hir zatraži da se čuje sa Gitom, ali je Gajatri izgrdi i poruči joj da uči. Prekine. Hir priča Sohamu kako ju je teta Gajatri izgrdila i prekinula. Rohan ih čuje i bojkotuje to što su zvali Gitinu majku. Oni se vraćaju kući.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site