Shakti! Sestre 972. epizoda! Soham pruža podršku Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 972. epizoda! Soham pruža podršku Hir!

By  | 

Sestre – 23. 3. 2020. – Soham pruža podršku Hir!

Prevod: Maja 🙂

Hir stavlja ruku na svoje čelo, tamo gde joj je sindur (pokazatelj da je udata žena). Prito naređuje Ravi i Sindu da je pridrže, ove poslušaju. Hir je moli da ne joj ne čini to, udata je. Ona pita Prito zašto želi da joj ukloni sindur sa čela. Prito viče da joj ovaj sindur ne predstavlja ništa, zatim je posipa vodom po glavi. Hir vrišti na nju da stane, a Mahi posmatra ovo i plače. Soham se naroguši i priđe da zaustavi Prito, ali ga Rohan spreči. Hir govori da će uvek biti Viratova žena. Isto tako, Virat govori svom ocu da će večno biti muž svoje voljene Hir. Malika dolazi u kuću Singovih i seti se kad je Nimi prosula Somiju po glavi da joj obriše sindur sa čela, pa se rastuži i pogleda ovo sve zabrinuto. Hir plače i oslovljava starijeg brata. Soham poručuje Rohanu da više neće ćutati strpljivo, tu je da brine o Hir. On pita koji je greh Hir učinila – to što voli iskreno Virata i udala se za njega kao zrela punoletna osoba; za njega to nikako nije greh, već oni kod kuće prave greh što je ovako zlostavljaju. Rohan ga opominje da se smiri. Soham odbija da ućuti i polazi da se umeša, ali ga Rohan iznenadi udarcem. On podseća Sohama da Hir nije samo njegova/njihova sestra, već prvenstveno unuka Prito i Haraka Singa. Soham mu naređuje da ga tuče još ako može, ali neće nipošto ostaviti Hir samu sad. On dolazi kod Hir, koja ga čvrsto grli i plače.

Ovamo, Prito sedi u drugoj prostoriji skrhana nakon svega i plače. Ravi i Sindu pokušavaju da je uteše. Sindu predlaže Ravi da odvedu Prito u njenu sobu. Prito tuguje i kuka, a Harak je još uvek zgranut i ljut. Mahi briše svoje suze. Harak napušta kuću besno, a Malika gleda dok ukućani odlaze u svoje zasebne prostorije.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site