Shakti! Sestre 975. epizoda!Harak se razbesni na Virata!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 975. epizoda!Harak se razbesni na Virata!

By  | 

Sestre – 26. 3. 2020. – Harak se razbesni na Virata!

Prevod: Maja 🙂

Ispostavlja se da je Šano samo zamislila taj deo prepirke u kome Prito kaže Hir njenu identitetsku istinu. U stvarnosti, svađa se nastavlja i Hir uporno pita Prito zašto ne prihvata ovo venčanje. Harak vikne da je dosta, ali Hir tvrdi da ima puno pravo da sazna zašto oni ne prihvataju njen brak. Harak kaže Rohanu da je zaključa u prostoriju, ali Hir počne da ih naziva sve lažovima i podseća kako je zaključaju ako nemaju odgovor. Rohan je zamoli da ne govori to, nego da krene za njim smireno. Hir ga naziva svojim starijim bratom, pa shodno tome pita zašto je ne podržava. Rohan se seća obećanja datog Prito i odvede Hir u njen kutak razmišljajući kako će jednog dana ona znati da ovo što rade jeste samo za njeno dobro.

On joj zatvori i zaključa vrata. Hir vrišti i viče da će njen Virat doći kad polomi sva vrata i prepreke. Prito sluša ovo i plače – nije joj prijatno. Čuje se glavna ljubavna pesma (Tu Hi Mera Khuda) u pozadini, dok Hir govori da ne postoje vrata koja bi mogla da ih odvoje i svi će to čuti jasno i glasno. Ona naređuje svojoj baki Prito da je ubije, pa predlaže deki Haraku da je upuca. Ona lupa na vrata neprestano i pita kako mogu da joj to urade, svi su se urotili protiv nje. Zatim krene da doziva Sohama i podseća kako ju je on štitio na koledžu od svega i svačega, te zar mu ne bude krivo kad je vidi u ovakvom stanju. Napokon se okreće Somijinoj slici i pita Somiju zašto ju je ostavila, Virat bi bio uz nju da je ona tu – inače ovde je niko ne shvata.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site