Shakti!Sestre 710. epizoda! Somija razotkriva Varunove laži!

Indijske Serije

Shakti!Sestre 710. epizoda! Somija razotkriva Varunove laži!

By  | 

Shakti – 1. 3. 2019. – Somija razotkriva Varunove laži!

Prevod: Maya.

Varun i njegov advokat lažu starešinu sela i narod o Somiji i Harmanu. On priča kako je inspektor upucao i zarobio Harmana, a Somija pobegla s bebom. Harman ga okrivi da laže, Somija nije ni imala bebu uz sebe tada. Somija ga zamoli da ćuti i da se smiri na neko vreme. Starešina sela pita kako da znaju da li njegov advokat govori istinu. Varun zove tu inspektora da dođe. Starešina sela upita inspektora da li je upucao Harmana. Inspektor potvrdi. Somija ga pita da li je beba s njom bila u to vreme. Inspektor kaže da jeste i da je Somija pobegla onda. On laže dalje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sunaina i Sviti isto drame i lažu pred svima. Harak Sing se buni i tuži ih za laži. Varun kaže da oni možda lažu, ali ne ove slike. On pokaže vesele slike Somije i Harmana iz Singapura i to svima kaže. Upita zašto bi se oni tamo zabavljali ako su pošli po bebu. Starešina sela pita Somiju ima li dokaza. Somija potvrdi da ima i neka joj više ne uzima dete. On potvrdi i traži dokaz. Somija pokazuje snimke u kojima Sviti odbija da uzme uplakanog Sohama zbog laka na noktima itd. Starešina sela vidi ovo i traži od Varuna objašnjenje. Varun prizna da je to tačno.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site