Shankar je u stvari Šivam!

Indijske Serije

Мn 04.05.2016.,( 2 sezona, 8 epizoda),Shankar je u stvari Šivam!

By  | 

pageShankar je u stvari Šivam!

Epizoda počinje kako Amit kaže Nandini da ne bude tužna i da se nada da je taj tip Šivam.Nandini kaže da zna da je to njen brat Šivam.Amit se moli bogu da pomogne Nandini.Nandini ulazi u zatvor da poseti Šivama.Vidi kako zatvorenik spava i oči su joj pune suza.Inspektor joj kaže da je to Šivam i da je uhapšen zbog oštećenja javne imovine i proslave koju je organizovao iz nekog razloga.Nandini kaže da je proslavljao svoj rodjendan juče.Ona mu kaže Srećan rodjendan Šivame…Šivam ustaje i pokriva se sa ćebe.

Dečak ide ka njoj i pokazuje svoje lice.Nandini se pita da li je to Šivam?Ona razmišlja kako je želela da mu stavi kumkum na čelo kad se sretnu.Govori mu da mu je danas rodjendan i vadi bocu sa kumkum.Nandini ga pita da li se seća njenog starog imena.Šivam kaže da, Disa, govori joj da su prošle dve godine od kako se nisu videli i da ga izvuče iz zatvora.Nandini je šokirana, ispada joj boca sa kumkum.Nandini kaže da to nije njen brat i odlazi iz policijske stanice sa suznim očima.Nandini kaže Amitu da je bio u pravu i da je došla samo da proveri.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ona dobija poziv od Shekhawata i kaže mu da su njene nade slomljene i pita za Sudhine da li su došli.Kaže mu da će sve biti u redu i da ne bude napet.Doktor Amit joj kaže da krenu.Njih dvoje sedaju u auto i odlaze.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site