Shastri Sisters ( 132. ep. ) 22.12.2014. - Rajat pristaje na venčanje s Anuškom!

Indijske Serije

Shastri Sisters ( 132. ep. ) 22.12.2014. – Rajat pristaje na venčanje s Anuškom!

By  | 

3On je pita sta,da li da je ozeni kako bi joj dao sansu.Anu negira,samo treba da glumi.Deviyani kaze da ce ga Karishma pobediti,i naterati da se oseca krivim govoreci da je uradila toliko toga za njega i da ce on prihvatiti njene zlocine.Anu ga moli da se slozi.Lalit kaze da ce upropastiti Rajata i pobrinuti se da sud se ponovo okrene protiv njea.Minti se zabrine.Pandit kaze da povoljno vreme prolazi.

Anu kaze da pocnju sa “pheras”.Karishma kaze Rajatu da ne moze to urasiti,ne zna sta je ona uradila za njega. Asta kaze da je ona uradila mnogo da dobije njegovu ljubav a sta je dobila zauzvrat,nista,sta sada da radi.Anu kaze Shastriju da ona voli Rajata,i izaziva sve da prekinu njeno vencanje.

Deviyani dolazi do njih i vezuje im marame u cvor i kaze Anu da ne brine oko Shastrija,on ce biti ponosan kada istina izadje na videlo. Karishma gleda u njih.Deviyani misli kako je i ona dosla izmedju njih a sudbina joj je da im veze cvor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava:Rajat samo sto ne stavi sindur Anu kada ga Karishma zaustavi i pita ga da li misli da ga Anu voli,kaze da ce mu reci sta moze da uradi za njega ili sta je vec
uradila za njega.Svi su sokirani.

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site